KOBAKLAR İLKOKULU
KOBAKLAR MAH. KOBAKLAR SK. NO 219 GÖRDES / MANİSA

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında ilçe içinde yapılan yarışmalarda 8 öğrencimiz dereceye girmiştir. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında ilçe içinde yapılan yarışmalarda 10 öğrencimiz dereceye girmiştir. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında ilçe içinde yapılan yarışmalarda 6 öğrencimiz dereceye girmiştir. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında ilçe içinde yapılan yarışmalarda 3 öğrencimiz dereceye girmiştir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Tekli Öğretim

Ders Başlama Saati : 09:00 Ders Bitiş Saati : 14:40

Okulumuz soba ile ısınmaktadır.

Okulumuz öğrencilerini taşıyan servis bulunmamaktadır.

Gördes İlçesine Uzaklık : 26 km´dir. Manisa İline Uzaklık : 184 km´dir.

Kobaklar Mahallesi Gördes/Manisa

Okulumuz ilçemizde yapılan her türlü sportif etkinliğe katılmaktadır.

Okulumuz ilçemizde yapılan her türlü bilimsel etkinliğe katılmaktadır.

Proje Çalışmaları

1)Manisa Okuyor 2)Gördes Okuyor 3)Bir Fincan Kahve Projeleri okulumuzda uygulanmaktadır.

Okulumuzun Yurtdışı Proje faaliyeti bulunmamaktadır.